Less is more.

Respect voor het medium fotografie

Met software voor beeldbewerking kunnen we tegenwoordig alles realiseren met beelden. Maar één ethisch principe verliezen wij niet uit het oog: een foto moet origineel zijn, maar moet nog altijd een foto blijven.

 

Business 2 Business

Wij hebben reeds meer dan 20 jaar ervaring in de reclame- en industriële fotografie. Vakmanschap en kwaliteit staan op nummer één, aangepast aan uw wensen; omdat iedere sector op een andere manier “belicht” dient te worden. Ook u zal ongetwijfeld menen dat uw communicatie bijzonder moet zijn en daar willen wij u graag bij helpen.

Cross-Media

Al zijn digitale beeldtoepassingen vandaag toegankelijker geworden voor iedereen; laat de realisatie van beeldmateriaal, grafisme en AudioVisuele productie voor uw projecten over aan onze know-how. Er komt zoveel meer bij kijken dan alleen maar een foto opnemen.
Waarom ergens anders gaan als wij onder hetzelfde dak ook uw nieuwe huisstijl voor uw onderneming, een folder of catalogus kunnen ontwerpen? Bij ons bespreekt u een concept; wij voeren het uit. U doorloopt enkele revisierondes met ons en daarop volgt de beoordeling van de proefdruk.
Zit u al langer met het idee om een kortfilm, commercial of infomercial te laten realiseren over uw onderneming, organisatie of product? Kom gerust eens verkennend met ons spreken. We zetten graag zelfs vrijblijvend een eerste idee voor u op papier.

Pin It on Pinterest

Share This